lauantai 9. maaliskuuta 2019

Olisiko ränni-imuripalveluille Pirkanmaalla Tampereella taloyhtiöillä, kiinteistöyhtiöillä tilauskantaa?

SkyVac SISU - vesikourujen puhdistus, sähkötön vaihtoehto! Tämä laite toimii polttomoottorilla. 
Tuollainen polttomoottoriränni-imuri harkinnassa (Avautuu video tuossa yllä ja alla)
https://www.youtube.com/watch?v=JTC6_I3sYlU

 Olisiko ränni-imuripalveluille Pirkanmaalla Tampereella taloyhtiöillä, kiinteistöyhtiöillä  tilauskantaa? 

Yhteydet talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelimessa kestää ikuisuuden monasti eikä asia tule sen kummemmin ilmaistua?
Varoiksi: 044-3380291

Toimintakorkeus 12 m:iin saakka.

Käteisasiakkaat palvellaan ykkösenä.
Luotolla ei tehdä yksityishenkilöille lainkaan.
Taloyhtiöltäkin pitää vähintään varmuus saada että rahat joko etumaksuna tai samana päivänä tilille. 

Kansa opetetaan velkaantumaan ja tuhlaamaan aikaa turhiin tarkasteluihin. Eikö se ole aina selvä peli kun palkkio ja homma yhtä aikaa?

 https://ranni-imuri.blogspot.com

--------------
Talojen, rantasaunojen, autotallien etc rakenteiden katot, vesirännit hyvä puhdistaa säännöllisesti kauttamme tilaten apua:


Miksi talojen / kiinteistöjen vesikourut, vesirännit täytyy puhdistaa vuosittain?

Videokuvaa Lempäälästä rännien siivoustarpeista syksyltä 2018:


Vesikourut ja rännit kaipaavat puhdistusta kaksi kertaa vuodessa: keväisin ja syksyisin. Vesirännin puhdistuksen ideana on poistaa vesikouruista ja ränneistä kaikki puiden lehdet, neulaset ja sammalet, jotka estävät veden poistumisen vesikourusta.

Sadevesijärjestelmän voi puhdistaa keväällä, kun aurinko on sulattanut katolta lumen ja vesikouruista sekä ränneistä jään. Syksyllä vesikourut ja rännit puhdistetaan ennen ensimmäisiä pakkasia, jolloin puista tippuneet lehdet, neulaset ja muu roska ei ole ehtinyt jäätyä vesikourujen tai rännien pohjalle.

Tukkeutuneista ja puhdistamattomista vesikouruista /vesiränneistä sadevedet ja sulamisvedet vuotavat vesikouruista / ränneistä ”yli laidan” ja aiheuttavat mahdollisesti vesivahinkoja rakennuksien rakenteisiin. Puhdistamattomien vesikourujen – rännien pohjalle jäävät puiden lehdet ja roskat padottavat vettä jolloin vesikourujen – rännien pohjalle makaamaan jäänyt vesi alkaa ruostuttamaan vesikouruja / vesirännejä.

Puhdistamisen yhteydessä on samalla hyvä tarkistaa vesikourujen – rännien sekä syöksyputkien toimintakunto sekä koko sadevesijärjestelmän ehjyys. Talven aikana katolta putoavat lumet ja jäät ovat voineet aiheuttaa vaurioita sekä samalla muuttaa vesikourujen – rännien vesikaatoja, jolloin sadevesijärjestelmä ei toimi oikein ja vaatii korjausta taikka mahdollisesti uusimista
.
--------

Rännien maannokset kelpaavat hyvin erilaisten kukkapenkkien ravinteiksi. Ohessa mallia siitä että kauttamme saa myös puutarhapaleluja istutuspalveluita, ei vain maannosten poistoa ränneistä:

------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisiko ränni-imuripalveluille Pirkanmaalla Tampereella taloyhtiöillä, kiinteistöyhtiöillä tilauskantaa?

SkyVac SISU - vesikourujen puhdistus, sähkötön vaihtoehto! Tämä laite toimii polttomoottorilla.  Tuollainen polttomoottoriränni-imuri har...